Dyrektorzy:
Dyrektor: mgr Danuta Starzyniec
Z-ca dyrektora: mgr Małgorzata Płóciennik
Nauczyciele:
mgr Katarzyna Bryk
mgr Sylwia Dudzic
mgr Dorota Wolańczyk
mgr Beata Kuwałek
mgr Wioleta Szefer
mgr Monika Koczy-Grzybek
mgr Wioletta Wasążnik
mgr Anna Rduch
mgr Kinga Betlej
mgr Agnieszka Żukowska
Bogusława Czapla
mgr Aleksandra Florek
mgr Joanna Warsiewicz
Administracja i Obsługa:
Anita Cnota-Intendent
Anna Sochacka
Iwona Piekarska
Aleksandra Wojnarek
Ewelina Juraszczyk- Walczewska
Ewa Mędrak
Joanna Świątek
Monika Piórkowska
Piotr Kopacewicz
Kuchnia:
Grażyna Osiak- szef kuchni
Magdalena Erban - pomoc kucharza
Angelika Nikoniuk - pomoc kucharza
W LIPCU DYŻUR WAKACYJNY
PEŁNI NASZA PLACÓWKA
W SIERPNIU DYŻUR WAKACYJNY
PEŁNI PP 21
1 luty
Dzień Gumy do Żucia
Guma do żucia ma wiele wartościowych właściwości – odświeża oddech, oczyszcza zęby, uspokaja. W dodatku nie jest droga. Dziś ma swoje święto, warto więc pofatygować się do kiosku i kupić ulubioną gumę.
3 luty
Dzień Ciasta Marchewkowego
Ciastem marchewkowym zajadano się już w średniowieczu, ale dopiero w XX wieku zyskało popularność na całym świecie, zwłaszcza w Anglii i USA. Dziś zajadają się nim wszystkie nacje, w tym oczywiście Polacy.
5 luty
Światowy Dzień Nutelli
Za ten czekoladowy przysmak z orzechów laskowych, czekolady, cukru i oleju niejeden dałby się pokroić. Dziś święto Nutelli, a więc bez wyrzutów sumienia możemy skonsumować cały słoik tego popularnego kremu.